HBC Hostivař delic HBC ALPIQ Kladno HBC Pardubice HBC Prachatice HC Kert Park Praha HBC Hradec Králové 1988 HBC Plzeň Elba DDM Ústí nad Labem SK Hokejbal Letohrad TJ Snack Dobřany Svítkov Stars Pardubice HbK Karviná delic HOKEJBAL.cz HOKEJBAL-STRED.cz
22.09.2013 Reportáž

Ani Třemošná na áčko nestačila, snový ročník zatím pokračuje!

Pět kol má za sebou národková Hostivař a 15 bodů v tabulce hovoří za vše... Ani Třemošná nám v neděli doma body nesebrala a mužům tak pokračuje nejlepší vstup do sezony vůbec.

5.kolo, neděle 22.9.2013

HOS

Hostivař

6:1

1:1, 2:0, 3:0

TRE

Třemošná

Branky a nahrávky: 5:04 P.Hostinský (M.Brož, T.Šimon), 22:19 T.Borkovec (M.Strejček), 28:44 M.Zápotocký (M.Brož), 42:06 A.Zahálka (bez asist.), 43:26 M.Brož (M.Zápotocký), 44:47 J.Langthaler (M.Strejček, M.Přeslička).
Vyloučení: 6:4. Diváci: 30. Střely na branku: 30:15.

Sestava domácích

J.Žežulík (M.Šupík) - T.Šimon, M.Zápotocký, J.Zvolský, M.Přeslička, P.Hostinský, O.Joch, V.Kovář - S.Tvrz, M.Brož, J.Pittel, T.Borkovec, J.Langthaler, M.Strejček, M.Kalaš, A.Zahálka, T.Hrabák, K.Bělka

Sestava hostí

Komentář k zápasu

Oranžoví borci z Třemošné platí za nevyzpytatelného soupeře. Tým techniků s brilantní přesilovkou dlouhodobě patří mezi nejnebezpečnější týmy v západní skupině 1. Národní soutěže. Hostivař tak v honbě za dalšími body nečekala v neděli 22. září žádná snadná kořist...

Hostíci sice drželi v úvodních minutách míček v útočném pásmu, ale byli to hosté, kdo poprvé změnil skóre. A jak jinak, než v početní výhodě! Už na konci čtvrté minuty využil přesilovku Marek Toman a Třemošná slavila. Vedení soupeře ale netrvalo dlouho, když Hostivař také dokázala využití početní výhodu. Obránce Hostinský si našel volný prostor a příklepem mezi nohy potvrdil svoji letošní střeleckou formu.

Za 68 vteřin tak bylo srovnáno a Hostivař zase mohla bušit do zahuštěného středního pásma. I tak se hrálo převážně v našem útočném pásmu, další branku už ale diváci v první části neviděli.

Také v prostřední třetině jsme dlouho marně obléhali nepočetné hosty z Plzeňska, kteří čekali na naše chyby. Kýžená vedoucí branka padla až v polovině zápasu. To velký důraz na hranici brankoviště prokázal Borkovec, když vleže zvládnul trefit poskakující míček a rozradostnil naši střídačku. Ta burácela do sirény ještě jednou, když se kolem hrazení „po Paličkovsku" prohnal Zápotocký a přesnou střelou z úhlu dostal míček o tyč za záda Semery.

Po dvou třetinách tedy svítilo na tabuli skóre 3:1, a to vydrželo velmi dlouho. Ne snad, že by ubylo šancí. Pozornost musel několikrát předvést také Žežulík v naší brance, víc práce měl ale i nadále hostující brankář. Pittel mu dokonce v polovině poslední části zazvonil na tyč, ale rozhodnutí přišlo až tři minuty před koncem.

Hosté využili přesilové hry a zkoušeli to bez golmana. Akci šest na čtyři nevyužili a navrátivší se Zahálka napravil své vyloučení, jak nejlíp mohl. Vystihl rozehrávku a do odkryté branky definitivně zlomil odpor Třemošné. Odevzdaní hosté pak už na hřišti jen chodili, a tak Hostivař trestala. Nejprve v čase 43:26 vybídl Zápotocký před prázdnou brankou Brože a za další minutu se konečně prosadil také hvězdný Langthaler.

Extraligový útočník pak ještě dvě vteřiny před koncem dostal možnost trestného střílení, při kterém zazvonil o břevno. Hostivař tak skolila Třemošnou 6:1 a díky lepšímu skóre po čtvrtině soutěže vede tabulku 1. Národní ligy.

 
 

Další ztráta! Junioři ztratili v Berouně čtyřbrankové vedení!

26.4.2024

“Bude jenom na nás, jak ke zbytku série přistoupíme“ říká obránce A týmu Jan Kočka!

25.4.2024

Junioři ztratili dobře rozehraný zápas s Plzní v samotném závěru!

25.4.2024

Mikropřípravka opět v akci! Na domácím turnaji se představila trojice hostivařských týmů!

23.4.2024

Partneři klubu