HBC Hostivař delic HBC ALPIQ Kladno HBC Pardubice HBC Prachatice HC Kert Park Praha HBC Hradec Králové 1988 HBC Plzeň Elba DDM Ústí nad Labem SK Hokejbal Letohrad TJ Snack Dobřany Svítkov Stars Pardubice HbK Karviná delic HOKEJBAL.cz HOKEJBAL-STRED.cz
31.08.2013 Reportáž

Hostivař v úvodním kole Národní soutěže sestřelila loňského mistra ze Suchdola nad Lužnicí!

V úvodním kole Národní hokejbalové soutěže, přivítala posílená Hostivař v Koma Areně loňského mistra ligy, Suchdol nad Lužnicí. Výběr nového trenéra Michala Teplého hodlal nový plastový povrch pokřtít tříbodovou výhrou a od začátku utkání šel za svým cílem odhodlaně.

1.kolo, sobota 31.8.2013

HOS

Hostivař

6:2

2:1, 1:1, 3:0

SUC

Suchdol nad Lužnicí

Branky a nahrávky: 9:33 M.Strejček (J.Zvolský), 13:48 M.Brož (M.Zápotocký), 20:05 M.Brož (M.Kalaš, T.Borkovec), 33:39 J.Pittel (S.Tvrz), 34:01 T.Borkovec (J.Zvolský, M.Kalaš), 38:27 J.Zvolský (M.Strejček).
Vyloučení: 5:6. Diváci: 56. Střely na branku: 49:16.

Sestava domácích

J.Žežulík (M.Šupík) - M.Zápotocký, T.Šimon, J.Zvolský, P.Hostinský, O.Joch, M.Přeslička - S.Tvrz, J.Pittel, M.Brož, T.Borkovec, M.Strejček, M.Kalaš, M.Kucarov, K.Kandler, T.Hrabák

Sestava hostí

Komentář k zápasu

Do vedení šel ale soupeř, když v páté minutě využil přesilovou hru Kulík. Hostivař měla stále více ze hry a už po pěti minutách od úvodní trefy zápasu využil nepozornosti v obraně hostí Jan Zvolský, který dlouhou přihrávkou středem hřiště vybídl letní posilu Miroslava Strejčka, který se přesnou a nekompromisní ranou nemýlil, 1:1. Hostivař dál tlačila a z tlaku v útočné třetině poslal Hostivař poprvé do vedení Marek Brož.

Stejný střelec zaúřadoval i v jednadvacáté minutě, kdy využil nabídky Kalaše zpoza brány a střelou z první na bližší tyč, překonal brankáře Šlefra. Hostivařští měli ve druhé části místy až drtivý tlak, o čemž svědčí i poměr střel 16:3. Hosté ale na konci periody ještě vykřesali jiskřičku naděje, když se přesným a tvrdým tahem trefil Fical. Na obou stranách hřiště slyšelo několik desítek diváků zvonit tyčky, Hostivař ale po třiceti minutách vedla stále o jedinou branku.

Jak se nedařilo ve druhé části v koncovce, v té třetí to tam konečně začalo padat. Při neustálé střelecké převaze Hostivaře nejdříve zvýšil zpět na rozdíl dvou branek Pittel, kterému míček přistrčil aktivně hrající dorostenec Stanislav Tvrz. Definitivně soupeře zlomila pátá branka, kterou k Pittelově trefě přilepil po pouhých dvaceti vteřinách v předbrankovém prostoru Tomáš Borkovec. Definitivní tečku dal zápasu v sobotu tříbodový kapitán Jan Zvolský, který v přesilovce navýšil na konečných 6:2.

 
 

Další ztráta! Junioři ztratili v Berouně čtyřbrankové vedení!

26.4.2024

“Bude jenom na nás, jak ke zbytku série přistoupíme“ říká obránce A týmu Jan Kočka!

25.4.2024

Junioři ztratili dobře rozehraný zápas s Plzní v samotném závěru!

25.4.2024

Mikropřípravka opět v akci! Na domácím turnaji se představila trojice hostivařských týmů!

23.4.2024

Partneři klubu