HBC Hostivař delic HBC ALPIQ Kladno HBC Pardubice HBC Prachatice HC Kert Park Praha HBC Hradec Králové 1988 HBC Plzeň Elba DDM Ústí nad Labem SK Hokejbal Letohrad TJ Snack Dobřany Svítkov Stars Pardubice HbK Karviná delic HOKEJBAL.cz HOKEJBAL-STRED.cz
20.10.2013 Reportáž

Nedělní slunce přineslo gólové hody. A tým sestřelil Mladou Boleslav 8:1, nezastavitelný štírek Pali

Áčko Hostivaře zakončilo první polovinu skvěle rozjeté sezony ve velkém stylu. Nebezpečná Mladá Boleslav neměla v Koma Areně žádnou šanci a domů odjela s vysokým přídělem 8:1.

10.kolo, neděle 20.10.2013

HOS

Hostivař

8:1

3:0, 5:1, 0:0

MBL

Mladá Boleslav

Branky a nahrávky: 4:33 P.Hostinský (O.Palička, M.Brož), 11:31 M.Brož (O.Palička), 13:10 O.Palička (M.Brož), 17:34 J.Pittel (J.Kalabis), 18:32 O.Palička (bez asist.), 19:11 M.Strejček (M.Přeslička, J.Pittel), 25:41 O.Palička (M.Brož, M.Zápotocký), 27.41 M.Zápotocký (M.Strejček, P.Hostinský).
Vyloučení: 6:6. Diváci: 57. Střely na branku: 35:24.

Sestava domácích

M.Šupík (J.Žežulík) - M.Zápotocký, P.Hostinský, J.Zvolský, M.Přeslička, O.Joch, A.Zahálka - S.Tvrz, M.Brož, O.Palička, M.Strejček, J.Pittel, T.Borkovec, K.Kandler, J.Kalabis, M.Lehner

Sestava hostí

Komentář k zápasu

Ondřej Palička asi bude na neděli 20. října rád vzpomínat. Navrátilec z Ameriky se ve svém pátém zápase utrhl ze řetězu a byl k nezastavení... Přitom v úvodních minutách zápasu nic nenasvědčovalo tomu, že diváci v Horních Měcholupech uvidí gólovou exhibici. Boleslav, která den před tím notně potrápila lídra z Kova, byla v úvodních minutách lepším týmem. Tempo zápasu se poprvé pootočilo v naší přesilovce, kterou po osmi využil po pasu Paličky zadák Hostinský.

Možnost přesilovky pak dostali i hosté, ale gólovou šanci si nevytvořili. Naopak to byla předzvěst následujících okamžiků, které snad nikdo z hráčů na hřišti ještě v reálu nezažil... Hosté hráli druhou přesilovku, když se utrhla dvojička Brož, Palička. Oba si dvakrát vyměnili míček a první jmenovaný zakončoval ve 12. minutě do odkryté branky. Ještě v tom samém oslabení stejné duo aktivně napadalo, míčku se zmocnil Palička a elegantní kličkou poslal Fukárka na střídačku. První třetinu tak Hostivař vyhrála 3:0.

Jenže stejným poměrem o den dříve vedlo Kovo a nakonec bylo ze zápasu drama. Proto se Hostivař měla mít i ve druhé třetině na pozoru! Co se ale dělo dál, těžko někdo mohl předvídat. Přišlo další oslabení, hosté opět chybovali v obraně a střelu Kalabise pohodlně uklidil do branky Pittel. Uběhlo jen 58 vteřin a znovu (v tom samém oslabení) se urval nezastavitelný štírek Palička a krásně vykoupal i náhradního gólmana Turczyna.

Hostivař tak po 19. minutách rozhodla o osudu utkání čtyřmi góly ve vlastním oslabení! A kanonáda nekončila. Za další minutu tečoval Přesličkovu střelu Strejček a zaznamenal jedinou branku zápasu, která padla při hře pět na pět. V čase 25:41 si pak seběhl v přesilovce na přihrávku Palička a dokončil hattrick. Ve 28. minutě jsme dostali možnost přesily dvou mužů, kterou po krásné přihrávce Strejčka využil Zápotocký - 8:0.

Gólový účet druhé třetiny a zároveň celého utkání pak, rovněž v přesilovce, dokončil Bydžovský. Třetí třetina, která se dohrávala jen z povinnosti, už žádnou branku nepřinesla. Hostivař tak utkání, ve kterém jí vyšlo téměř vše, nač sáhla, ovládla výsledkem 8:1. Pro úplnost dodejme, že v polovině soutěže se klub z Prahy 15 drží na druhé příčce tabulky 1. Národní soutěže.

 
 

Další ztráta! Junioři ztratili v Berouně čtyřbrankové vedení!

26.4.2024

“Bude jenom na nás, jak ke zbytku série přistoupíme“ říká obránce A týmu Jan Kočka!

25.4.2024

Junioři ztratili dobře rozehraný zápas s Plzní v samotném závěru!

25.4.2024

Mikropřípravka opět v akci! Na domácím turnaji se představila trojice hostivařských týmů!

23.4.2024

Partneři klubu