HBC Hostivař delic HBC ALPIQ Kladno HBC Pardubice HBC Prachatice HC Kert Park Praha HBC Hradec Králové 1988 HBC Plzeň Elba DDM Ústí nad Labem SK Hokejbal Letohrad TJ Snack Dobřany Svítkov Stars Pardubice HbK Karviná delic HOKEJBAL.cz HOKEJBAL-STRED.cz

3.kolo, sobota 14.9.2013

KLA

Kladno

1:5

0:1, 1:2, 0:2

HOS

Hostivař

Branky a nahrávky: J.Žežulík (M.Šupík) - M.Zápotocký, P.Hostinský, , J.Zvolský, O.Joch, - J.Kalabis, S.Tvrz, M.Brož, M.Strejček, M.Kalaš, T. Borkovec, T.Hrabák, M.Přeslička, A. Zahálka.
Vyloučení: 9:4. Diváci: 38. Střely na branku: 18:29.

Sestava domácích

Sestava hostí

J.Žežulík (M.Šupík) - M.Zápotocký, P.Hostinský, , J.Zvolský, O.Joch, - J.Kalabis, S.Tvrz, M.Brož, M.Strejček, M.Kalaš, T. Borkovec, T.Hrabák, M.Přeslička, A. Zahálka

Komentář k zápasu

Hostivař v nové sezoně poprvé zavítala na hřiště soupeře a odnesl to záložní tým kladenského Alpiqu. Pražané vstoupili do zápasu aktivně a s jasným cílem, který určil trenér Teplý - "přijeli jsme pro tři body". Stejně k utkání ale přistoupili i domácí a tak se hrál rychlý hokejbal se šancemi na obou stranách. Dvakrát se do brejku dostával Marek Kalaš, ani jednou však na Holečka v brance Kladna nevyzrál. Na druhé straně bylo několik nebezpečných závarů i před Žežulíkem, ani on ale nekapituloval. V první třetině se tak nakonec ujala jen střela Ondřeje Jocha při přesilové hře, kterou tečoval do kladenské sítě Miroslav Strejček a připsal si druhý gól ve svém druhém zápase.

Nejštědřejší na góly byla druhá třetina, ve které hrála i díky pěti vyloučením na straně domácích prim Hostivař. Do dvougólového vedení ji poslala další letní posila Marek Zápotocký a třetí úder přidal po střílené přihrávce Marka Brože dorostenec Standa Tvrz. Oba góly padly znovu v přesilových hrách. Tu ale v šestadvacáté minutě po pohledné kombinaci využili i domácí a zásluhou Davida Volfa se šlo do kabin za stavu 1:3. Třetí třetina pokračovala prakticky podle stejného scénáře a rozhodující moment přišel v pětatřicáté minutě, kdy Marek Brož využil přesilovku pět na tři. Domácí sice reklamovali, že se míček dostal do brány dírou v boční síti, rozhodčí ale svůj verdikt nezměnili.

Hostivař ale jakoby čtvrtý gól uklidnil a Kladno mělo až do konce zápasu herně navrch. Prosadit se však hráči Alpiqu nedokázali ani z nejvyloženějších šancí, když je buď vychytal jistý Žežulík, nebo sami selhali před prázdnou bránou a chytali se za hlavu. Střelecký účet tak nakonec jediným gólem, který nepadl v přesilové hře, uzavřel osm sekund před koncem po vyhraném buly střelou od modré Jan Zvolský.

 
 

“Bude jenom na nás, jak ke zbytku série přistoupíme“ říká obránce A týmu Jan Kočka!

25.4.2024

Junioři ztratili dobře rozehraný zápas s Plzní v samotném závěru!

25.4.2024

Mikropřípravka opět v akci! Na domácím turnaji se představila trojice hostivařských týmů!

23.4.2024

Starší žáci porazili ústeckou Elbu! Do nadstavby tak postupují z druhého místa!

23.4.2024

Partneři klubu