HBC Hostivař delic HBC ALPIQ Kladno HBC Pardubice HBC Prachatice HC Kert Park Praha HBC Hradec Králové 1988 HBC Plzeň Elba DDM Ústí nad Labem SK Hokejbal Letohrad TJ Snack Dobřany Svítkov Stars Pardubice HbK Karviná delic HOKEJBAL.cz HOKEJBAL-STRED.cz
05.04.2014 Reportáž

Bylo to bláznivé drama, ale A tým Hostivaře poprvé v historii vede v sérii play off

Do prvního zápasu letošního play off vstoupila Hostivař dost nervózně. Aby ne, když za své pětileté působení v 1. Národní lize naše áčko ještě v žádné sérii play off nevedlo. Že by byla bláznivá výhra 5:4 předvojem dobrých zpráv?

ČF1, sobota 5.4.2014

HOS

Hostivař

5:4

2:2, 3:0, 0:2

TRE

Třemošná

Branky a nahrávky: 5:17 M.Kucarov (S.Tvrz), 6:12 O.Tichý (T.Borkovec), 19:46 M.Strejček (M.Kalaš, T.Borkovec), 23:44 M.Zápotocký (O.Palička), 27:51 M.Zápotocký (S.Tvrz).
Vyloučení: 7:6. Diváci: 63. Střely na branku: 31:22.

Sestava domácích

J.Žežulík (L.Rosenberg) – M.Zápotocký, J.Zvolský, O.Tichý, P.Hostinský, T.Šimon, O.Joch, M.Přeslička – M.Lehner, M.Brož, O.Palička, T.Borkovec, M.Kalaš, M.Strejček, S.Tvrz, J.Kalabis, M.Kucarov, J.M.Pavel, K.Kandler, A.Zahálka

Sestava hostí

Komentář k zápasu

Brzké vyloučení a hned po deseti vteřinách využitá přesilovka zásluhou Vetýšky. Hostivař pak vývoj zásluhou Kucarova a Tichého otočila na svoji stranu. Ještě do konce první třetiny ale stihl srovnat šikovný Forejt.

O pauze pak musela v kabině proběhnout bouřka a hromy blesky, zdá se, měly svůj účel. V prostřední části na hřišti totiž existovalo jediné mužstvo. Poměr střel 12:3, žádné vyloučení na naší straně, naopak čtyři trestaní borci Třemošné a hlavně tři zásahy do branky hostí. Nejprve přesilovku využil Strejček, pak dvakrát od modré čáry napřáhnul Zápotocký a jeho míček vždy zastavila až síťka.

S průběžným skóre 5:2 se nám dýchalo pochopitelně lépe, jenže třetí třetiny dělají na jaře Hostivaři problémy. A to se opět potvrdilo… Hostíci nejdřív spálili několik superšancí na definitivní zlom, a tak začali hráči v oranžovém přitápět pod kotlem. Ve 37. minutě využil přesilovku Škarecký, o čtyři minuty později udeřil znovu v početní výhodě Ježek a bylo to už jen o gól. Hosté v závěru trefili dokonce břevno, ale vyrovnávací gól nepadl. Hostivař se tak po nevyrovnaným výkonem protrápila k prvnímu vítězství.

 
 

Další ztráta! Junioři ztratili v Berouně čtyřbrankové vedení!

26.4.2024

“Bude jenom na nás, jak ke zbytku série přistoupíme“ říká obránce A týmu Jan Kočka!

25.4.2024

Junioři ztratili dobře rozehraný zápas s Plzní v samotném závěru!

25.4.2024

Mikropřípravka opět v akci! Na domácím turnaji se představila trojice hostivařských týmů!

23.4.2024

Partneři klubu