HBC Hostivař delic HBC ALPIQ Kladno HBC Pardubice HBC Prachatice HC Kert Park Praha HBC Hradec Králové 1988 HBC Plzeň Elba DDM Ústí nad Labem SK Hokejbal Letohrad TJ Snack Dobřany Svítkov Stars Pardubice HbK Karviná delic HOKEJBAL.cz HOKEJBAL-STRED.cz
24.11.2013 Reportáž

A tým nezvládl poslední utkání podzimu! S povedenou první půlkou sezony se Hostivař loučí porážkou

Tak tohle rozhodně nebylo v plánu... Druhá Hostivař zajížděla do Třemošné dokončit podzimní plán ziskem dalších tří bodů do tabulky, ale utkání se týmu z "Patnáctky" nepovedlo předešvím střelecky a výsledkem je třetí porážka v sezoně!

15.kolo, neděle 24.11.2013

TRE

Třemošná

2:1

0:0, 2:1, 0:0

HOS

Hostivař

Branky a nahrávky: M.Přeslička.
Vyloučení: 7:6. Střely na branku: 24:31.

Sestava domácích

Sestava hostí

Komentář k zápasu

Třemošná, která v posledních kolech dostávala dost vysoké příděly a propadla se až na předposlední příčku tabulky, se na poslední domácí víkend podzimu řádně připravila. V sobotu uzmula bod vedoucímu Kovu a také proti druhé Hostivaři nastoupila (pro ní nezvykle) na tři lajny. V úvodu utkání to ale příliš vidět nebylo, lepším týmem jsme byli my, jenže samostatný únik Paličky, dvě dorážky do poloodkryté branky, akce tři na jednoho, ani jediná přesilovka úvodní části naším gólem neskončila.O to větší šok přišel ve druhé třetině. Časomíra stihla ukrojit jen 49 vteřin, když hrubého nedůrazu v naší obranné třetině využil Rippl a dorážku propasíroval mezi Šupíkovy betony. Opařená Hostivař pak třestuhodně zahodila tři prakticky navazující přesilovky a Šupík v mezidobí musel vyřešit i akci dva na nikoho... Druhý gól domácích přesto přišel. V první početní výhodě Třemošné napřáhl od modré Ježek a ve 24. minutě znovu zahrál na "housle" našeho brankáře. Jiskřičku naděje na zvrat vykřesal 34 sekund před druhou sirénou mladý zadák Přeslička, jehož golfák jistě chytající Jásek neudržel v lapačce.

Do poslední patnáctiminutovky podzimu jsme tedy nastupovali za nepříznivého stavu 1:2 a s cílem hlavně zlepšit chuť po vítězství. Právě v tomto ohledu byla Třemošná viditelně lepší... Hostíci se záhy tlačili za vyrovnáním. Nejblíže mu byl dorostenec Tvrz, jenže jeho šikovná teč skončila na tyči Jáskovy branky. V nervózním závěru utkání přibyly vzájemné tresty a v pěti už se moc nehrálo. Šance na závěrečný tlak pak zhatilo přísné vyloučení Hostinského, přesto si Hostivař v poslední minutě vytvořila drtivý tlak a několik gólových příležitostí. Sám v mezikruží zklamal Brož a víc už toho hráči v modrých dresech nestihli.

Hostivař tak padla v Třemošné, což podle domácích borců znamená, že druhá příčka nám nepatří po právu... Inu, po krátkém zimním spánku se pustíme znovu do práce, abychom ve zbylých bojích jarní části a hlavně play off dokázali opak.

Ohlasy po utkání

Aleš Zahálka - "Všechny naše podzimní porážky byly jako přes kopírák. Nedáme na začátku zápasu gól, přizpůsobíme se soupeři, dostaneme hloupé branky a pak to již nedohoníme... Sportovně musím uznat, že Třemošná hrála dobře a šla za vítězstvím víc než my. Pro nás je to poučení do jarních bojů, kdy vrcholem bude play-off. Jinak podzim byl nadprumerný, dík patří všem hráčům, včetně trenéra."

 
 

Další ztráta! Junioři ztratili v Berouně čtyřbrankové vedení!

26.4.2024

“Bude jenom na nás, jak ke zbytku série přistoupíme“ říká obránce A týmu Jan Kočka!

25.4.2024

Junioři ztratili dobře rozehraný zápas s Plzní v samotném závěru!

25.4.2024

Mikropřípravka opět v akci! Na domácím turnaji se představila trojice hostivařských týmů!

23.4.2024

Partneři klubu