HBC Hostivař delic HBC ALPIQ Kladno HBC Pardubice HBC Prachatice HC Kert Park Praha HBC Hradec Králové 1988 HBC Plzeň Elba DDM Ústí nad Labem SK Hokejbal Letohrad TJ Snack Dobřany Svítkov Stars Pardubice HbK Karviná delic HOKEJBAL.cz HOKEJBAL-STRED.cz
23.10.2017 Reportáž

Muži bodovali i na Lužinách! Rezervu Kert Parku porazili 3:2!

V neděli před muži čekala další výzva, na lužinském plastu je přivítala rezerva KERT Parku Praha. Počasí přálo veselejšímu výsledku, svítalo na bohatší bodové příděly. Ale v lize o mecenáše nezakopnete.

3.kolo, neděle 22.10.2017

KER

Kert Park Praha

2:3

1:1, 0:1, 1:1

HOS

Hostivař

Branky a nahrávky: 13:27 Krupka (Zvolský, Boreček), 24.27 Brož (Palička, Kalaš), 43:05 Brož (Palička) - 4:57 Jindra (Janoušek), 39:40 Janoušek (Fejfar, Dvořáček).
Rozhodčí: Sládek, Volkán . Vyloučení: 3:2 . Využití: 0:1 . V oslabení: 1:0 . Diváci: 15 . Střely na branku: 26:35 . Průběh utkání: 1:0, 1:1, 1:2, 2:2, 2:3 .

Sestava domácích

Šach (Pazdera) - Kaucký, Dvořáček, Symon, Smreček, Řezáč, Čápek, havel - Toula, Procházka, Kajda, Jindra, Janoušek, Hustoles, Síla, Šebek, Fejfar, Skalník, Hirshler

Sestava hostí

Hallada (Janovec) - Zvolský, Suchý, Přeslička, Kerouš, Pavel - Kalaš, Brož, Palička, Boreček, Staněk, Krupka, Jindra, Píša, Janda

Komentář k zápasu

Domácí se na soupisce mohli pochlubit hned třemi hráči ze svého extraligového kádru, jedno jméno si fanoušci dokonce mohli pamatovat ze soupisky národního týmu. Úroveň druhého víkendového utkání byla doslova na míle vzdálená od prvního. O důraz z obou stran nebylo nouze, ani pohledných akcí nebylo pomálu. Paradoxně šli do vedení v prvních minutách méně aktivní domácí. Po špatné rozehrávce se zjevili dva útočníci před Halladou v bráně, přálo jim i nešťastné přikopnutí míčku do brankářova betonu druhým obráncem, po kterém Jindra snadno skóroval. O další změnu na světelné tabuli se postaral až Lukáš Krupka, přesně mířenou ranou z mezikruží se nemýlil. První třetina skončila nerozhodným stavem, navíc srovnání přišlo příhodně pro hosty, jak se říká, do šatny.

Ve střelecky nejaktivnější druhé třetině se měnilo skóre pouze jednou. Oba brankáři předvedli pár famózních zákroků, přesto se hráči v prostřední části více činili na jiném poli. Po dvou na každé straně pykali hříšníci za své prohřešky proti pravidlům dvouminutovými tresty. Jediná branka periody se v nich ale nezrodila. Ve hře v plném počtu na obou stranách se o ní postarala velmi známá trojice hostivařských v posloupnosti Kalaš – Palička – Brož. V daném případě se tedy jednalo o posloupnost konečnou, kanonýr naprosto dokonale vymetl z jeho pohledu pravý růžek branky. 1:2!

Hra se přelévala z jedné strany na druhou. Značku vypjaté bitvy na zápas nalepil pět minut před koncem domácí Janoušek. Po buly v útočné třetině se míček dostal na Fejfarovu čepel, z té putoval směrem na branku, od brankáře se odrazil do jeho těsné blízkosti a z nebezpečného prostoru zaplul do sítě, čímž už po druhé v zápase postavil soky do stejné pozice. 2:2! O to více muselo na špatné náladě přidat vyloučenému Dvořáčkovi, když se po jeho vyloučení ze čtyřicáté třetí minuty trefil Brož, a překlopil tak jazýčky vah na stranu Hostivaře. Následný tlak při závěrečné hře bez brankáře neslavil úspěch a hostivařští se mohli radovat z druhé výhry v sezóně.

Ohlasy po utkání

Štěpán Hallada (HBC Hostivař): Myslím, že to bylo oproti včerejšku velké zlepšení. Hra byla rychlá a svižná. Až na pár chyb jsme zápas zvládli a jsem rád za tři body. Navíc tu pro mě byla třešnička na dortu v podobě vychytání samostatného úniku Tomáše Fejfara.

Redakce

 
 

Mikropřípravka si užila slunečné sportovní odpoledne v Hostivaři!

18.3.2024

A tým zaznamenal patnácté vítězství v sezoně! Ve venkovním utkání si poradil s Dobřany!

16.3.2024

Mladší žáci "A" na Lužinách dominovali! Přehráli Kert, Tygry i Most!

14.3.2024

Junioři slaví další výhru! Na domácím hřišti porazili Pardubice!

12.3.2024

Partneři klubu