HBC Hostivař delic HBC ALPIQ Kladno HBC Pardubice HBC Prachatice HC Kert Park Praha HBC Hradec Králové 1988 HBC Plzeň Elba DDM Ústí nad Labem SK Hokejbal Letohrad TJ Snack Dobřany Svítkov Stars Pardubice HbK Karviná delic HOKEJBAL.cz HOKEJBAL-STRED.cz
16.11.2014 Reportáž

1.Národní liga - Kelti vyučili Hostivař v proměňování šancí!

K předposlednímu duelu podzimní části vyjel hostivařský A tým na hřiště Keltů 2008. Nováček soutěže si dosud počíná velice dobře, o čemž přesvědčil i před několika týdny v Koma Areně, kde Hostivař porazil 4:1. A i tentokrát byl úspěšnější...

12.kolo, neděle 16.11.2014

KEL

Kelti 2008

6:1

2:1, 1:0, 3:0

HOS

Hostivař

Branky a nahrávky: 13:21 O.Palička (J.Zvolský).
Rozhodčí: Martin Kettner, Michal Záhora. Vyloučení: 6:3. Využití: 1:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 75. Střely na branku: 34:35.

Sestava domácích

Sestava hostí

J.Žežulík (od 36. V.Lain) - P.Suchý, T.Šimon, A.Zahálka, J.Zvolský - T.Adamec, M.Brož, M.Lehner, O.Palička, J.Pavel, L.Píša, M.Zápotocký

Komentář k zápasu

Domácí Kelti už v úvodu Hostivař zatlačili a brzy vedli. Na 2:0 zvýšili hned ve své úvodní přesilovce, ale protože Ondřej Palička stačil ještě v první části po individuální akci snížit, šli pražané do kabin s jednobrankovou ztrátou.

Druhá třetina přinesla i díky několika početním výhodám vlnu střeleckých příležitostí Hostivaře, Lašek byl ale v brance bezchybný a jelikož spousty střel končilo i mimo jeho tyče, vyrovnání se nekonalo. Kelti naopak odskočili na rozdíl dvou branek a psychická pohoda byla na jejich straně.

To se projevilo zvláště ve třetí části, kterou domácí tým ovládl. Žežulík v průběhu závěrečné periody přenechal své místo Lainovi, i on ale kapituloval. Pokusy hostí končily na pozorném Laškovi, za kterým zvonila i tyčka. Kelti vyučili Hostivař v proměňování svých šancí a zaslouženě v utkání zvítězili vysoko, 6:1.

Ohlasy po utkání

Tomáš Adamec: "Zase jsme podcenili začátek zápasu, stejně jako v Jindřichově Hradci. Doplácíme na naši nedisciplinovanost, když jsme dostali čtyři góly jak přes kopírák. Nedáváme navíc góly, přitom šancí jsme si s Paldou a Zápou vytvořili nespočet, ale nic nám tam bohužel nespadlo. Takže teď máme dva týdny na to, připravit se na zápas v Karlových Varech, kde musíme konečně bodovat."

 
 

Junioři v duelu prvních dvou týmů tabulky neuspěli! Kelti si odvezli všechny body!

26.3.2024

Mikropřípravka si zařádila na dalším turnaji! Tentokrát na Lužinách!

25.3.2024

A tým uspěl v ligové předehrávce! Ve vyrovnaném utkání přemohl Svítkov!

25.3.2024

Dorost vysoko porazil Svitavy! Trajer byl u čtyř gólů!

24.3.2024

Partneři klubu