HBC Hostivař delic HBC ALPIQ Kladno HBC Pardubice HBC Prachatice HC Kert Park Praha HBC Hradec Králové 1988 HBC Plzeň Elba DDM Ústí nad Labem SK Hokejbal Letohrad TJ Snack Dobřany Svítkov Stars Pardubice HbK Karviná delic HOKEJBAL.cz HOKEJBAL-STRED.cz
26.05.2020 Reportáž

B tým na úvod Letního poháru podlehl Hanspaulce!

První utkání Letního poháru přineslo porážku, přesto po jeho skončení měla většina zúčastněných úsměv vepsaný ve tváři. Jeden ze zářivějších měl útočník Jakub Jirsák, který se blýskl dvěma zásahy.

13.kolo, neděle 24.5.2020

HOS

Hostivař

5:9

1:3,3:3,1:3

HAN

Hanspaulka

Branky a nahrávky: 6:41 Brož (Krupka), 17:47 Jirsák, 21:01 Jirsák (Přeslička), 28:25 Trávníček (Joukl), 44:53 Krupka (Hroch).
Rozhodčí: Volkán, Zedníková . Vyloučení: 4:6 . Využití: 1:1 . V oslabení: 0:0 . Diváci: 7 . Střely na branku: 27:31 . Průběh utkání: 0:1,1:1,1:4,2:4,2:6,4:6,4:8,5:8,5:9 .

Sestava domácích

Kovář - Joukl, Němeček, Kerouš, Přeslička, Kucarov, Brož, Krupka, Vlach, Fišer, Jirsák, Hroch, Trávníček, Kalaš, Staněk, Sklář

Sestava hostí

Kramer - Šebek, Šťastný, Duda, Šmerha, Veselý, Steiner, Kohút, Lindauer, Kučera, Kunčík, Ježek O., Bejšovec, Dostál

Komentář k zápasu

K mikrofonu jsem si na pomoc přizval útočníka Jakuba Jirsáka, který mi odpověděl na pár otázek. Přiblížil nám první pocity ze skutečného ostrého zápasu, ze svých gólových radostí, a v neposlední řadě nám poodhalil svůj názor na tým svěřenců mladého trenéra Martina Přesličky. 

Co jsi říkal na první utkání proti Hanspaulce?

První zápas po téměř tří měsíční pauze byl pro oba celky zajímavá a určitě vítaná sportovní aktivita. Již minulé utkání s nimi bylo napínavé, jim se povedlo nastřílet gólů více, tudíž jsme měli co dohánět. Posily se objevily na obou stranách, takže zápas to byl pěkný. I když byla naše snaha viditelná již od začátku, ani tentokrát se nám nepodařilo uspět a tak se v dalším průběhu Letního poháru budeme muset snažit víc. Z mé strany to byl ale zápas o poznání lepší než ten minulý a po beztréninkové pauze zdařilý.

Jak ses cítil po vsítění dvou branek?

První branka byla lehce darována od soupeřova gólmana, který mimochodem mohl obdržet branek více, takže se mi vyplatily běžecké tréninky v zimní pauze. Druhý gól byl již více zasloužený, i když trochu toho štěstíčka při mně opět stálo, protože měl brankář zakrytý výhled. Oba góly jsem samozřejmě řádně oslavil a byl jsem rád, že jsem se prosadil, i když jsem v týmu jeden z nejmladších.

Nebylo ti líto, že jsi nedokončil hattrick?

Tak hattrick je jistě můj sen, který se mi zatím v B nesplnil, ale doufám, že se ho dočkám v důležitější chvíli.

Co říkáš na tým kolem sebe?

Tým hostivařské zálohy můžu jistě není k zahození, máme parádní mužstvo plné schopných hráčů, nyní doplněné o mladší hochy. Jen nám pokulhává tréninkové nasazení. Všichni chlapi jsou kamaradští a přijali mě téměř jako syna. Kolektiv to je silný a myslím si, že máme i na vyšší soutěž.

Díky za postřehy, Kubo. Přeju ti hodně hokejbalových radostí, v dalších zápasech více bodů, a hlavně radost ze hry.

Redakce

 
 

Junioři v duelu prvních dvou týmů tabulky neuspěli! Kelti si odvezli všechny body!

26.3.2024

Mikropřípravka si zařádila na dalším turnaji! Tentokrát na Lužinách!

25.3.2024

A tým uspěl v ligové předehrávce! Ve vyrovnaném utkání přemohl Svítkov!

25.3.2024

Dorost vysoko porazil Svitavy! Trajer byl u čtyř gólů!

24.3.2024

Partneři klubu