HBC Hostivař delic HBC ALPIQ Kladno HBC Pardubice HBC Prachatice HC Kert Park Praha HBC Hradec Králové 1988 HBC Plzeň Elba DDM Ústí nad Labem SK Hokejbal Letohrad TJ Snack Dobřany Svítkov Stars Pardubice HbK Karviná delic HOKEJBAL.cz HOKEJBAL-STRED.cz
29.03.2018 Turnaje

30 gólů? Proč ne! Minipřípravce to v Novém Strašecí tradičně střílelo!

V neděli 25.března proběhl další turnaj regionálního přeboru minipřípravek. Vzhledem k několika zraněním a nemocem jsme poprvé od září postavili pouze jeden tým.

8 zbylých statečných, které na druhou polovinu turnaje ještě posílil devátý, vyrazilo do Nového Strašecí. Tam jezdíme rádi nejen kvůli útulnému areálu, ale vždy se nám tam i střelecky daří. A to se potvrdilo i tentokrát, když jsme nastříleli rovných 30 gólů o které se podělilo hned 7 hráčů. Pro jednoho z nich - Danečka Ukrainského se jednalo o první gól v jeho krátké hokejbalové kariéře. Kolik jich ještě přidá je velkou otázkou, jelikož se po turnaji přesouvá na brankářský post. Hned 12 gólů soupeřům nasázel Vojta Coufal, kterému zdatně sekundovali především Mikuláš Vaniš s Matějem Havlíkem. S neobvykle produktivním útokem bohužel souviselo více okének v obraně, která nás stála lepší výsledky se silnějšími týmy. Turnaj jsme zahájili jasným vítězstvím nad dívčím týmem berounských fretek. Po pauze nás čekala v rychlém sledu další tři utkání. V prvním z nich jsme prohráli se silným Mostem, který byl jasně lepší. Nicméně dokud jsme stačili fyzicky, hrálo se zcela vyrovnaně. Po krátkém odpočinku jsme nastoupili proti kladenským rysům a než jsme srovnali láhve na střídačce, bylo to 0:2. Podobně kluci bohužel zaspali i začátek třetí třetiny a i když jsme náskok soupeře snižovali, blíže než na rozdíl jednoho gólu jsme se nedostali. Ihned poté následoval poslední zápas s domácím týmem. V něm jsme, podobně jako v prvním zápase, zcela dominovali a sázeli očividně unavenějšímu soupeři jeden gól za druhým.

Další turnaj bude speciální. 7.dubna vyjíždí minipřípravka na návštěvu do regionu východ, konkrétně do Hradce Králové.

Hodnocení trenéra (Borek Coufal): Během týdne před turnajem mi odpadli hned čtyři hráči a nezbylo jiné řešení než druhý tým pro tentokrát odhlásit. Díky tomu jsem měl ale k dispozici poměrně silný tým. Mrzí mne zbytečná prohra s Kladnem způsobená nesoustředěností na začátku třetin. Jsem určitě spokojený s produktivitou, se kterou jsme na posledním turnaji v Kralupech měli velké problémy. S obrannou činností již méně. Kluci bez problémů zvládli i prodloužení délky zápasů na 3x6 minut.

Redakce

 
 

Junioři v duelu prvních dvou týmů tabulky neuspěli! Kelti si odvezli všechny body!

26.3.2024

Mikropřípravka si zařádila na dalším turnaji! Tentokrát na Lužinách!

25.3.2024

A tým uspěl v ligové předehrávce! Ve vyrovnaném utkání přemohl Svítkov!

25.3.2024

Dorost vysoko porazil Svitavy! Trajer byl u čtyř gólů!

24.3.2024

Partneři klubu