HBC Hostivař delic HBC ALPIQ Kladno HBC Pardubice HBC Prachatice HC Kert Park Praha HBC Hradec Králové 1988 HBC Plzeň Elba DDM Ústí nad Labem SK Hokejbal Letohrad TJ Snack Dobřany Svítkov Stars Pardubice HbK Karviná delic HOKEJBAL.cz HOKEJBAL-STRED.cz
21.05.2017 Turnaje

100% hokejbalu! Turnaj přípravek v Kutné Hoře, se vzpomínkou na Míšu Drahoše!

„Mládenci, ten binec co jste nechali v šatně je za 200!" Těmito slovy zakončil působení našich týmů „Yellow & White“ na turnaji v Kutné Hoře jeden z trenérů přípravky, Honza Němec… zda to bude 200 kliků nebo něco jiného už nekonkretizoval, ale určitě to nebylo za předvedené výkony...

Turnaj v Kutné Hoře nyní pořádal náš klub HBC Hostivař a měl tak trochu i nádech vzpomínky na trenéra s velkým „T“ této kategorie, Míšu Drahoše. Přesto, že nemohl být pořádán v domácí KOMA aréně, i tak jsme se organizace ve vypůjčené hale zimního stadionu zhostili se ctí. Přeci jen nám tento stadion byl „vlastní“ už v dřívějších letech při letních soustředěních.

Turnaj měl oproti jiným i jeden bonus navíc, a to cenu Míši Drahoše pro největšího sympaťáka turnaje, kterému pak byla věnována cena „In memory“. Oči tajné komise (přizvané maminky Ivety Drahošové), po celou dobu turnaje bedlivě sledovaly všechny přítomné trenéry a fandící hosty. A i když byla na turnaji přítomna „Míšova“ velká favoritka mezi rodiči (Petra Svatoňová), nakonec byl jako sympaťák vybrán trenér domácího týmu „Sršni Kutná Hora“, pan Martin Janota. Tato cena byla do poslední chvíle velkým tajemstvím, ale určitě stála za to a panu Janotovi gratulujeme.

Všechny týmy pak na konci turnaje obdržely jednotné ceny – trička, jehož nápis „100% Ball hockey“, symbolizuje „všichni jsme jeden tým“.

A tak pochvala z úst či per ostatních účastníků turnaje patří organizátorům Tomášovi Greplovi, Tiborovi Zámečníkovi a naším mladým odchovancům a hráčům Danovi Dušákovi a Lukášovi Brabcovi, kteří turnaj absolvovali v dresech rozhodčích a stejně tak i Lukášovi Píšovi, který se postaral o dovednostní soutěže mimo hrací dobu, doprovázené hudební kulisou v režii Daniela Zámečníka a Marka Drahoše. Prostě turnaj, jak se patří!

I když v životě prožíváme mimo radosti i smutek a bolest, měli bychom vždy pamatovat na to, že přátelství napříč kluby, městy či státy, mají velkou sílu a moc, a to nejen ve sportu.

Míšo, jsi stále s námi...

Redakce

 
 

A týmu o víkendu odstartuje Extraligové Play-off! Ve čtvrtfinále narazí na houževnatou Karvinou!

18.4.2024

Omlazený tým starších žáků porazil Kovo!

17.4.2024

Mladším žákům se na Kladně dařilo! V napínavém duelu porazili i Kladno!

16.4.2024

Dorostenci rozdrtili Letohrad! Hradil zaznamenal devět kanadských bodů!

16.4.2024

Partneři klubu